Επίσκεψη στο Λιμνοχώρι - Σταμπουλή Αφροδίτη - Βουλεύτρια Ν. Σερρών

ΔΡΑΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΑ

11.06.2018

Επίσκεψη στο Λιμνοχώρι

                                                           
 
 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
11/06/2018
 
Η βουλεύτρια Αφροδίτη Σταμπουλή και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών επισκέφθηκαν την κοινότητα Λιμνοχωρίου μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αχιλλέα Παλαμπουΐκη. Η βουλεύτρια συζήτησε με τους/τις κατοίκους για τις δυνατότητες αποζημίωσης των πλημμυρισμένων περιοχών και τη λειτουργία του ΕΛΓΑ. Επίσης γνωστοποιήθηκαν στους κατοίκους η προοπτική κατασκευής αποχετεύσεων και οι δυνατότητες προστασίας των οικισμών από πλημμύρες μέσω των προγραμμάτων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι & ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Επιπλέον συζητήθηκαν προτάσεις για τη  γενικότερη διαχείριση των υδάτων και την ένταξη της αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής στο σχεδιασμό του ΓΟΕΒ Σερρών.
 
Διαπιστώνεται ότι έχουν βελτιωθεί οι χρόνοι ανταπόκρισης του ΕΛΓΑ και η πραγματοποίηση των σχετικών ελέγχων, ενώ είναι γενική παραδοχή η αναγκαιότητα αλλαγών σε σημεία του κανονισμού, μερικά από τα οποία αφορούν ιδιαίτερα την Π.Ε. Σερρών. Οι προτάσεις του αγροτικού κόσμου για τις οποίες λαμβάνεται φροντίδα να ενημερώνεται τακτικά η διοίκηση του ΕΛΓΑ θα συμβάλουν στη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού ώστε αυτός να αποτελεί έναν αδιαμφισβήτητο μηχανισμό στήριξης της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού εισοδήματος.
 
 
Γραφείο Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Α. Σταμπουλή

Συνεντεύξεις

12.03.2018

Ολοκληρωμένο νομοθέτημα ενάντια στη βία κατά των γυναικών. Συνέντευξη στον Κώστα Παπαγιάννη για την εφημερίδα "Αυγή"

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή για τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης - Η Σύμβαση εξασφαλίζει στα αλλοδαπά θύματα βίας την ίδια προστασία με τα ιδιαίτερα μέτρα που απαιτούνται στην περίπτωσή τους - Η αντιπολίτευση δεν προχώρησε στην κύρωση γιατί δεν ήταν ανεκτές στον χώρο της οι ρυθμίσεις για τις μετανάστριες και τις πρόσφυγες ούτε για τη συμβίωση ομόφυλων ατόμων - Η ίση μεταχείριση στην εργασία είναι ένας στόχος που δεν έχει επιτευχθεί

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Διον.Σολωμού 14
Σέρρες 62100
Εmail afro-sta@otenet.gr  astampouli@parliament.gr
Tηλ. 23210-22450  , 2103709415-16