ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

08.07.2016

Η Αφροδίτη Σταμπουλή στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Πηγή: left.gr

Αφρ. Σταμπουλή για τη δίκη της Χρυσής Αυγής: Να πάψουν τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο

Το κοινό περί δικαίου αίσθημα απαιτεί να πάψουν τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο και χαίρουν ατιμωρησίας.

 Η εμπειρία από τη σημερινή παρουσία μου στη δίκη της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνει ότι  στις νέες, σαφώς καλύτερες συνθήκες, μπορούν να προσδοκώνται αποτελέσματα το συντομότερο, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, ώστε να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες εκεί που υπάρχουν.

Το κοινό περί δικαίου αίσθημα απαιτεί να πάψουν τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης να αισθάνονται ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο και χαίρουν ατιμωρησίας.

Η αδιάλειπτη δημοσιότητα  της δίκης, παράγοντας της οποίας είναι και η παρουσία στο ακροατήριο, αποτελεί σημαντική συμβολή σε αυτήν την κατεύθυνση. 

Αφροδίτη Σταμπουλή

Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Συνεντεύξεις

31.03.2019

Πατριδοκαπηλία προς μικροκομματική εκμετάλλευση

Εκπροσωπώντας μια κατεξοχήν αγροτική περιοχή, στην επίλυση ποιων προβλημάτων θεωρείτε ότι έγιναν βήματα τα τελευταία χρόνια;
Η κυβέρνηση για να ενισχύσει την ύπαιθρο και να βοηθήσει στην ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, στήριξε το πρόγραμμα των νέων αγροτών της προκήρυξης του 2016. Ενώ εξαντλήθηκαν τα κονδύλια (μαζί με την υπερδέσμευση), το ΥΠΑΑΤ φρόντισε και εξασφάλισε επιπλέον κονδύλια και ενέταξε όλους του επιλαχόντες της επικράτειας στο πρόγραμμα. Ενδεικτικά, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπήρχαν 667 επιλαχόντες, οι οποίοι τελικά εντάχθηκαν. Μόνο γι’ αυτούς εξασφαλίστηκαν πάνω από 12 εκ. ευρώ επιπλέον χρηματοδότησης, ενώ στο νομό Σερρών εντάχθηκαν επιπλέον 137 επιλαχόντες, αυξάνοντας τον αριθμό των τελικών δικαιούχων στους 724 για το νομό. 

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Διον.Σολωμού 14
Σέρρες 62100
Εmail [email protected]  [email protected]
Tηλ. 23210-22450  , 2103709415-16