ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

10.06.2016

Επίσκεψη στις δομές φιλοξενίας προσφύγων του Ελληνικού

Πηγή: LEFT.GR

Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα κέντρα φιλοξενίας του Ελληνικού από αντιπροσωπεία του Τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με τη βουλεύτρια Σερρών Αφροδίτη Σταμπουλή και με τη συμμετοχή εθελοντριών που βρίσκονται στον χώρο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του. Συναντήθηκαν με γυναίκες που φιλοξενούνται στις δομές του Ελληνικού και συζήτησαν τόσο τα γενικότερα προβλήματα των προσφύγων όσο και τα ειδικότερα των γυναικών προσφύγων. Το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών προσφύγων και μεταναστριών, τα οποία είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε αυτές τις συνθήκες κρίσης, και θα συνεχίσει τη δράση του προς αυτή την κατεύθυνση. 
σχετικός σύνδεσμος

Συνεντεύξεις

31.03.2015

Για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο νομός Σερρών από τις πλημμύρες μίλησε στο Κόκκινο και τον Κώστα Αρβανίτη, η βουλευτής Σερρών, Αφροδίτη Σταμπουλή.

Στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βισαλτίας συνεχίζεται η κατασκευή πρόχειρων αναχωμάτων, προκειμένου να διασωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αγροτικές εκτάσεις από τις πλημμύρες, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε και διάνοιξη καναλιού, σε σημείο που βρίσκεται κοντά στον οικισμό του Αχινού. 
σχετικός σύνδεσμος 

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Διον.Σολωμού 14
Σέρρες 62100
Εmail afro-sta@otenet.gr  astampouli@parliament.gr
Tηλ. 23210-22450  , 2103709415-16