ΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

20.07.2015

Δήλωση Αφροδίτης Σταμπουλή

Δήλωση Αφροδίτης Σταμπουλή


Η προκλητικά άτεγκτη, ασύμβατη με κάθε έννοια σεβασμού στα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού στάση των νεοφιλελεύθερων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων κατά την διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση οδήγησε στη συμφωνία, που αποτελεί ήττα, παρά τις ρωγμές στο μέτωπο των εταίρων, που άφησε ως παρακαταθήκη η αξιοθαύμαστη στάση της διαπραγματευτικής μας ομάδας.

Οι εξοντωτικοί όροι της συμφωνίας, αποσκοπούν στο να συνεχισθεί ο άνομος πλουτισμός των δανειστών, να κλείσει το γρηγορότερο η «αριστερή παρένθεση» στην Ελλάδα και να αποτραπεί η ανάδειξη, στο προσεχές μέλλον, αντίστοιχων σχημάτων στη διακυβέρνηση άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Για όσο διάστημα ο Ελληνικός λαός εμπιστεύεται τη διαχείριση της επαχθούς συμφωνίας στην παρούσα κυβέρνηση οι βουλευτές-τριες του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουμε να συμβάλουμε στην άμβλυνση των συνεπειών και στην αναζήτηση διεξόδων, με όποιον τρόπο κρίνουμε προσφορότερο απέναντι στις οδυνηρές προκλήσεις που κάθε φορά θα αντιμετωπίζουμε, χωρίς αφορισμούς όσων εκφράζουν διαφορετικές απόψεις υπηρετώντας τους ίδιους σκοπούς.

Αφροδίτη Σταμπουλή

Βουλεύτρια Σερρών ΣΥΡΙΖΑ  
 σχετικός σύνδεσμος  

Συνεντεύξεις

31.03.2019

Πατριδοκαπηλία προς μικροκομματική εκμετάλλευση

Εκπροσωπώντας μια κατεξοχήν αγροτική περιοχή, στην επίλυση ποιων προβλημάτων θεωρείτε ότι έγιναν βήματα τα τελευταία χρόνια;
Η κυβέρνηση για να ενισχύσει την ύπαιθρο και να βοηθήσει στην ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, στήριξε το πρόγραμμα των νέων αγροτών της προκήρυξης του 2016. Ενώ εξαντλήθηκαν τα κονδύλια (μαζί με την υπερδέσμευση), το ΥΠΑΑΤ φρόντισε και εξασφάλισε επιπλέον κονδύλια και ενέταξε όλους του επιλαχόντες της επικράτειας στο πρόγραμμα. Ενδεικτικά, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπήρχαν 667 επιλαχόντες, οι οποίοι τελικά εντάχθηκαν. Μόνο γι’ αυτούς εξασφαλίστηκαν πάνω από 12 εκ. ευρώ επιπλέον χρηματοδότησης, ενώ στο νομό Σερρών εντάχθηκαν επιπλέον 137 επιλαχόντες, αυξάνοντας τον αριθμό των τελικών δικαιούχων στους 724 για το νομό. 

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Διον.Σολωμού 14
Σέρρες 62100
Εmail [email protected]  [email protected]
Tηλ. 23210-22450  , 2103709415-16