ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

06.08.2014

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην λαϊκή αγορά του Στρυμονικού


                                                                                                      
                                                                                                              Σέρρες, 6-8-2014
  
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών με τη βουλεύτρια Αφροδίτη Σταμπουλή επισκέφτηκε στις 6-8-14 τη λαϊκή αγορά του Στρυμονικού και συζήτησε με τους πολίτες τα μέτρα της συγκυβέρνησης τα οποία υποβαθμίζουν την καθημερινότητά τους και απειλούν την επιβίωσή τους, όπως η συρρίκνωση της αγροτικής παραγωγής και το κλείσιμο της ΕΒΖ, η φοροεπιδρομή ενάντια στους μικρομεσαίους και τα κόκκινα δάνεια, η κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος και η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης για τους αγρότες και τις αγρότισσες, η διάλυση της δημόσιας περίθαλψης.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο ο ελληνικός λαός ανέδειξε σε πρώτη πολιτική δύναμη κατά τις ευρωεκλογές, καλεί σε καθημερινή αντίσταση για την ανατροπή αυτής της πολιτικής  και της συγκυβέρνησης που την εφαρμόζει.
Καλεί τους πολίτες σε καθημερινές κινητοποιήσεις  για να αποτρέψουν την καταστροφή της παραγωγικής βάσης της χώρας, το ξεπούλημα της ΔΕΗ, των αιγιαλών, του νερού, της δημόσιας περιουσίας, την καταστροφή του περιβάλλοντος με την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική και αλλού, τον ευτελισμό της πληροφόρησης από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. 
Όλοι μαζί με τους αγώνες μέσα και έξω από τη Βουλή θα σταματήσουμε την καταστροφή, θα χτίσουμε ένα μέλλον με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και δημοκρατία.
 
 
                                                                                                 ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Συνεντεύξεις

31.03.2019

Πατριδοκαπηλία προς μικροκομματική εκμετάλλευση

Εκπροσωπώντας μια κατεξοχήν αγροτική περιοχή, στην επίλυση ποιων προβλημάτων θεωρείτε ότι έγιναν βήματα τα τελευταία χρόνια;
Η κυβέρνηση για να ενισχύσει την ύπαιθρο και να βοηθήσει στην ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, στήριξε το πρόγραμμα των νέων αγροτών της προκήρυξης του 2016. Ενώ εξαντλήθηκαν τα κονδύλια (μαζί με την υπερδέσμευση), το ΥΠΑΑΤ φρόντισε και εξασφάλισε επιπλέον κονδύλια και ενέταξε όλους του επιλαχόντες της επικράτειας στο πρόγραμμα. Ενδεικτικά, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπήρχαν 667 επιλαχόντες, οι οποίοι τελικά εντάχθηκαν. Μόνο γι’ αυτούς εξασφαλίστηκαν πάνω από 12 εκ. ευρώ επιπλέον χρηματοδότησης, ενώ στο νομό Σερρών εντάχθηκαν επιπλέον 137 επιλαχόντες, αυξάνοντας τον αριθμό των τελικών δικαιούχων στους 724 για το νομό. 

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Διον.Σολωμού 14
Σέρρες 62100
Εmail [email protected]  [email protected]
Tηλ. 23210-22450  , 2103709415-16