ΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

30.01.2013

Στο «πλευρό» του ΠΑΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ – «Να απελευθερωθούν άμεσα οι προσαχθέντες συνδικαλιστές»

Πηγή: bankingnews.gr

Σε διάβημα προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προέβησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αιτούμενοι την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων στελεχών του ΠΑΜΕ.
«Η μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με τις σημερινές συλλήψεις συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και την ωμή καταστολή σε βάρος συγκεντρώσεων εργατικών σωματείων και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπροστά στο υπουργείο Εργασίας, που έρχονται ως συνέχεια της πολιτικής επιστράτευσης απεργών και της απαγόρευσης απεργιών με δικαστικές αποφάσεις, επιχειρεί να υποτάξει το εργατικό κίνημα και να τρομοκρατήσει όλους τους εργαζόμενους» διαμήνυσαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Δ. Στρατούλης και Α. Σταμπούλης.
«Οι ενωτικοί αγώνες των εργαζομένων και η κοινή δράση των δυνάμεων της αριστεράς μπορούν να βάλουν ένα ισχυρό φραγμό στις εφαρμοζόμενες πραξικοπηματικές, αυταρχικές και βάρβαρες κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές και να εμπνεύσουν νέους νικηφόρους αγώνες του λαού μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ζητά την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων συνδικαλιστών στη ΓΑΔΑ» κατέληξαν οι δύο βουλευτές.

Συνεντεύξεις

31.03.2019

Πατριδοκαπηλία προς μικροκομματική εκμετάλλευση

Εκπροσωπώντας μια κατεξοχήν αγροτική περιοχή, στην επίλυση ποιων προβλημάτων θεωρείτε ότι έγιναν βήματα τα τελευταία χρόνια;
Η κυβέρνηση για να ενισχύσει την ύπαιθρο και να βοηθήσει στην ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, στήριξε το πρόγραμμα των νέων αγροτών της προκήρυξης του 2016. Ενώ εξαντλήθηκαν τα κονδύλια (μαζί με την υπερδέσμευση), το ΥΠΑΑΤ φρόντισε και εξασφάλισε επιπλέον κονδύλια και ενέταξε όλους του επιλαχόντες της επικράτειας στο πρόγραμμα. Ενδεικτικά, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπήρχαν 667 επιλαχόντες, οι οποίοι τελικά εντάχθηκαν. Μόνο γι’ αυτούς εξασφαλίστηκαν πάνω από 12 εκ. ευρώ επιπλέον χρηματοδότησης, ενώ στο νομό Σερρών εντάχθηκαν επιπλέον 137 επιλαχόντες, αυξάνοντας τον αριθμό των τελικών δικαιούχων στους 724 για το νομό. 

Φωτογραφίες

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Διον.Σολωμού 14
Σέρρες 62100
Εmail [email protected]  [email protected]
Tηλ. 23210-22450  , 2103709415-16